.

Filmography

8. července 2011 v 13:17 | Janis |  Filmography


2009
Kidz Bop: "Hot n Cold" - Kidz Bop tanečnice & zpěvačka, Music Video

2010
Shake it up - Rocky Blue, Disney Channel series

2011
Good Luck Charlie - Rocky Blue, Disney Channel series

2012
Frenemies - Grace, Disney Channel Original Movie
Shake it up: The Movie - Rocky Blue, Disney Channel Original Movie
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama